La aproape o luna de la explozia din Beirut, salvatorii cerceteaza ruinele dupa detectarea unor semne vitale sub daramaturi.

Fotografie de Jo Kassis pe Pexels.com

Dupa explozia din Beirut, 4 containere cu 4,3 tone de nitrat de amoniu au fost gasite joi, chiar in apropierea intrarii in port. Aproximativ 300.000 de oameni au ramas fara case.

Informatii preluate de pe hotnews.ro, mai multe detalii mai jos:

„Echipele de salvare din Beirut caută printre dărâmăturile unei clădiri după ce o serie de informații care spun că o persoană ar putea fi încă în viață – la aproape o lună de la puternica explozie care a devastat capitala Libanului, relatează BBC.

În același timp, 4 containere cu 4,3 tone de nitrat de amoniu au fost găsite joi chiar în apropierea intrării în portul din Beirut.

Peste 200 de oameni au murit când 2.750 de tone de nitrat de amoniu depozitate într-un depozit din port au explodat.
Aproximativ 300.000 de oameni au rămas fără case


Depozitarea neconformă a materialului exploziv în depozit a stârnit furia oamenilor. Guvernul libanez și-a dat demisia la scurt timp pentru a liniști protestele, care au dus la confruntări între manifestanți și polițiști.Mulțimea s-a adunat în apropierea clădirii prăbușite unde echipa de salvare din Chile caută sub dărâmături.


Știrile locale au spus că aceștia ar avea informații cu privire la posibilitatea ca cineva să fie încă în viață sub dărâmături datorită câinilor de salvare și a unui scanner.

O femeie a spus pentru BBC că salvatorii au trecut pe lângă ruine noaptea trecută, iar câinele ar fi indicat că există semne de viață.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s