Petre Roman, candidat PSD pentru Bucuresti: doua pensii, trei masini, obiecte de arta de zeci de mii de euro.

Fostul premier Petre Roman este printre fericitii posesori a doua pensii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce inseamna aproximativ 5000 de lei pe luna.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

Fostul premier Petre Roman, acum candidat al PSD pentru un loc de consilier general în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, este printre candidaţii care se remarcă prin obiectele de valoare din casa sa, dar şi prin veniturile rotunjite serios mai ales de cariera sa politică din Parlament.

Fostul premier Petre Roman este printre fericiţii posesori a două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 5000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar. 

Potrivit acestei declaraţii, Roman are bijuterii în valoare de 15.000 de euro, tablouri în valoare de 25.000 de euro şi obiecte de artă de 25.000 de euro.

Petre Roman deţine o casă în Voluntari şi un teren în Constanţa, precum şi trei maşini.  În fonduri private, fostul premier are plasaţi 70.000 de euro, iar valoarea banilor pe care i-a împrumutat altor persoane se ridică la 100.000 de euro.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s