Marius Carasol, fostul sef Transelectrica, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer pentru a ocupa functia de conducere in companie.

Marius Carasol, fostul sef Transelectrica, si-a falsificat diploma de inginer pentru a ocupa functia de conducere in companie. Marius Carasol trebuie sa frecventeze un program de reintegrare sociala de rulat de Serviciul de Probatiune.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Marius Caraşol, fostul șef Transelectrica, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer pentru a putea ocupa funcţia de conducere în companie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune şi uz de fals, informează Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile declarate de procurori şi Transelectrica, fiind menţinută sentinţa dată în februarie 2020 de Judecătoria Sectorului 1.

Conform deciziei primei instanţe, Marius Caraşol trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Clinceni sau la Postul de Poliţie Clinceni, pe o perioadă de 120 de zile.

Marius Caraşol a fost trimis în judecată, în decembrie 2019, pentru uz de fals şi înşelăciune, în legătură cu diploma de inginer depusă la cererea de angajare la companiile General Electro Proexim şi Transelectrica.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s