Premierul Ludovic Orba, sustinut de PNL si USR-Plus la Primaria Sectorului 1, si Clotilde Armand, au fost huiduiti marti seara de mai multe persoane.

Huiduielile pentru Ludovic Orban nu s-au oprit nici atunci cand acesta a inceput sa vorbeasca. Premierul a ajuns la concluzia ca aceste persoane sunt „exponentii PSD”, iar atitudinea lor denota lipsa de civilizatie si obraznicie.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Incidentul a avut loc la evenimentul de lansare a proiectelor pentru administraţia locală propuse de Clotilde Armand. Pe toată durata discursului său, aceasta a fost huiduită, iar o persoană aflată în mulțime a strigat constant „M..e PNL”.

Huiduielile nu au încetat nici când a început să vorbească prim-ministrul și, totodată, liderul PNL, Ludovic Orban.

Premierul a acuzat că aceste persoane sunt „exponenţii PSD”, iar atitudinea lor denotă lipsă de civilizație şi obrăznicie.

„Dragi colegi din PNL și USR-PLUS, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România”, a declarat Ludovic Orban.

”Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura lui Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a adăugat premierul României.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s