Liderii PSD se reunesc astazi in sedinta Consiliul Politic National de la ora 11:00 pentru a discuta despre o posibila alianta electorala cu Pro Romania.

PSD discuta despre o posibila alianta la parlamentare cu Pro Romania. Liderii social-democrati nu vor colaborare cu partidul lui Victor Ponta. O decizie finala privind aliantele pentru europarlamentare trebuie luata pana pe 15 septembrie.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Liderii PSD se reunesc astăzi în ședința Consiliul Politic Național de la ora 11.00 pentru a discuta despre o posibilă alianță electorală cu Pro România pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că majoritatea liderilor PSD ar respinge o astfel de alianță cu partidul condus de Victor Ponta, așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale. Dacă alianța nu se va face, electoratul de stânga va avea de ales la parlamentare între două partide.

O decizie finală privind alianțele pentru europarlamentare trebuie luată până pe 15 septembrie, termenul limită pentru depunerea la Biroul Electoral Central a protocolului de constituire a alianței electorale.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s