Premierul Ludovic Orban a participat la prezentarea proiectului „Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa”

Ludovic Orban: „Desi Romania are resurse de gaz, doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaz. Trebuie sa utilizam aceasta resursa in mod inteligent”.

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban a participat la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”.

Ludovic Orban: ”Deşi România are resurse de gaz, doar 35% din populație este conectată la rețeaua de gaz. Trebuie să utilizăm această resursă în mod inteligent, să conectăm cât mai multe gospodării la rețelele de gaz natural. Susținem programul <<Gazul românesc în casele românilor>>, pe care l-am lansat de acum doi ani. Investiția în magistrala Prunișor-Jupa, realizată de Transgaz, va avea, în mod clar, efecte benefice. Sunt aproape 40 de localități, cu aproximativ 100.000 de oameni care trăiesc în zonă, care vor putea să se încălzească cu gaz, vor putea să își prepare mâncarea cu gaz, nu vor mai depinde de lemne sau de alte improvizații în materie de combustibili. De asemenea, va crește atractivitatea zonei pentru investiții.””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s