Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca la inceputul anului 2019, restantele la plata facturilor pentru Start-up Nation insumau 1,4 miliarde de lei.

Florin Citu: „PSD a alocat pentru anul 2019 un buget de doar 383,6 milioane de lei pentru plata facturilor restante in acest program” „Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD isi condamnase propriul program”.

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Florin Citu, mai multe detalii mai jos:

„Ticăloșie marca PSD!

La începutul anului 2019 restanțele la plata facturilor pentru Start-up Nation erau de 1.4 miliarde lei. Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program.

Bani alocați doar pe hârtie. Ticăloșie marca PSD. Exact că în cazul pensiilor socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante la Start-up Nation.

Înainte de prima rectificare au luat 100 de milioane de lei de la Start-up Nation și i-au trimis baronilor PSD. Iar la rectficarea bugetară au tăiat de la acest program 232,6 milioane lei pe care i-au tranferat tot baronilor PSD.

În noiembrie 2019 când am preluat guvernarea nu se plătise niciun leu (ZERO LEI) pentru Start-up Nation iar în buget mai erau DOAR 50 de milioane de lei.

La rectificarea bugetară de la sfârșitul lui 2019 am alocat 300 milioane lei care au fost plătiți imediat iar în 2020 deja s-au plătit 310 milioane lei.

Știți bine că nu am susținut această formă a Start-up Nation dar nu este vina celor care au crezut în promisiunea guvernanților socialiști care reprezentau statul în acel moment. Ei nu trebuie să sufere pentru că PSD istii sunt tepari. De aceea plătim TOATE facturile restante ale acestui program. Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD își condamnase propriul program.

Pentru mine lucrurile sunt clare. PSD reprezintă cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra României în ultimii 30 de ani. Trebuie să dispară.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s