Marcel Ciolacu: „Mai multi parlamentari PSD au depus plangere penala la DNA. Dar cred ca procurorii se autosesizasera in cazul lui Nicusor Dan”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca mai multi parlamentari social-democrati au depus un denunt penal la DNA pe numele lui Nicusor Dan.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seară, la România TV, că mai mulți parlamentari social-democrați au depus un denunț penal la DNA pe numele lui Nicușor Dan, după apariția înregistrării în care acesta discută cu consilierul primarului sectorului 4 despre demolarea unei construcții din Orășelul Copiilor.

Marcel Ciolacu a adăugat, însă, că este convins de faptul că procurorii Anticorupție se autosesizaseră deja în cazul lui Nicușor Dan, precizând că sunt persoane care au fost condamnați la închisoare ”pentru mult mai puțin”.

Ciolacu a mai declarat că, ”într-o Românie normală”, Ludovic Orban ar trebui să ceară retragerea lui Nicușor Dan din cursa electorală, chiar dacă asta ar presupune că PNL rămâne fără candidat la Primăria Capitalei.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s