Alianta USR Plus a depus plangere impotriva Gbarielei Firea, pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale.

Alianta USR Plus a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD la Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Alianța USR PLUS a depus plângere împotriva Gabrielei Firea, Primăriei Generale a Capitalei și împotriva PSD la Biroul Electoral al Circumscripției Electorale a Municipiului București (BEM). Alianța o acuză pe Gabriela Firea de încălcarea regulilor de desfășurare a campaniei electorale prin utilizarea unor mijloace de promovare mascată și indirectă în mass-media audiovizuală, potrivit unui comunicat de presă.

Claudiu Năsui, președinte USR București, și Vlad Voiculescu, președintele PLUS București, solicită, de asemenea, sesizarea Autorității Electorale Permanente (AEP) privind modul de finanțare a campaniei electorale a Gabriela Firea din bugetul primăriei, cât și a organelor abilitate cu privire la acest caz.

“Actualul Primar General al Municipiului București, dna. Gabriela Firea, candidează pentru un nou mandat din partea PSD, în cadrul alegerilor locale din data de 27 Septembrie 2020, PSD prezentând de asemenea lista de candidați la Consiliul General al Municipiului București. Cu titlu prealabil se impune a se reține astfel legătura indisolubilă care există între alocările bugetare ale administrației publice locale actuale (reprezentată prin Primar) și interesele candidatului PSD la această funcție, actualul primar vizând astfel obținerea unui nou mandat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s