Circula pe surse vestea ca o alta ctitorie va fi dezvelita cu fast zilele urmatoare: podul de le Ciurel.

Fotografie de Eduard Balan pe Pexels.com

Daca se inaugureaza acest pasaj va trece peste o intersectie in T, pe un forogenic pod cu hobane, va cobori in partea cealalta si va duce masinile in fix acelasi loc ca inainte, soseaua Virtutii.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

Nu s-au stins bine ecourile triumfaliste ale inaugurării metroului Drumul Taberei şi circulă pe surse vestea că o altă ctitorie va fi dezvelită cu fast zilele următoare: podul de la Ciurel. E posibil să se întâmple chiar înainte de alegerile locale. Doar că, în timp ce linia de metrou era aşteptată de cetăţeni şi serveşte la ceva, acest pasaj rutier din sectorul 6 este probabil cea mai inutilă şi prostească investiţie din România după ’89.

Dacă se inaugurează – şi după aceea – acest pasaj va trece peste o intersecţie în T, pe un fotogenic pod cu hobane, va coborî în partea cealaltă şi va duce maşinile în fix acelaşi loc ca înainte, şoseaua Virtuţii. Totul la preţul impresionant de peste 400 de milioane de lei.

Dar nu întârzierea e marea problemă a pasajului Ciurel, ci faptul că stă acolo degeaba şi reprezintă bani aruncaţi pe fereastră, după o idee falită a fostului primar Oprescu, dusă otova la capăt de administraţia PSD.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s