Klaus Iohannis a declarat, la inaugurarea sectorului de autostrada Iernut-Chetani, ca nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul ca trebuie sa lucram mai repede.

Klaus Iohannis: „Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma. Nu vreau sa detaliez iarasi de ce s-a ramas in urma. cred ca prin jurul meu sunt oameni care stiu cu totii ca de fapt nu s-a prea vrut sa se dezvolte infrastructura”.

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la inaugurarea sectorului de autostradă Iernut – Cheţani, că nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede şi să ne ţinem de termene.

Klaus Iohannis: ”Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez iarăși de ce s-a rămas în urmă. Cred că prin jurul meu sunt oameni care știu cu toții că de fapt nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura și acum această paradigmă s-a schimbat. Acum se vrea!

Vă rog să înțelegeți bine de ce sunt eu aici astăzi. Nu am venit pentru festivisme și nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal. Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură.

Acest eveniment nu este un punct terminus. Acest eveniment este un punct intermediar. Este un punct intermediar fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România.

Vă amintiți poate unii dintre dumneavoastră că acum câteva luni de zile, împreună cu Guvernul Orban, am lansat Planul de Relansare pentru Economia României. Un punct extrem de important, poate cel mai greu punct din acel plan, este infrastructura mare. Aici este nevoie de foarte multă implicare și aici am eu așteptări foarte mari de la Guvern și de la constructori, să facem pași importanți.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s