Protest in Piata Universitatii Sambata (09/19/2020) ANTI-MASCA. Peste 300 de manifestanti insotiti de copii.

Fotografie de Kelly Lacy pe Pexels.com

Cativa zeci de parinti si copii au protestat, sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti, si au adunat semnaturi pentru o petitie pe care vor sa o inainteze ministrului Educatiei. Ei considera ca purtarea mastii de protectie are un impact negativ asupra copiilor.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„ERATĂ: La protestul din Piața Universității nu a fost prezentă eurodeputata PSD Carmen Avram, așa cum am relatat eronat în prima fază. De altfel, ea a precizat pentru G4Media.ro că este acasă, cu familia, unde a fost toată după-amiaza.

Ora 20.00: Manifestaţii de protest cu participare de ordinul a câteva zeci de persoane împotriva obligativităţii purtării măştii de protecţie în şcoli au avut loc, sâmbătă seara, în unele oraşe din ţară cum ar fi Cluj, Timişoara sau Oradea, relatează Agerpres.

Câteva zeci de părinţi şi copii au protestat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Timişoara, şi au adunat semnături pentru o petiţie pe care vor să o înainteze ministrului Educaţiei.

„Noi am ajuns în situaţia aceasta pentru a ne exprima dezaprobarea (pentru purtarea măştii, n.r.). Dacă va trebui, vom ridica tonul până ce vom ajunge vehemenţi şi radicali şi vom fi auziţi acolo unde trebuie”, au spus vorbitorii.

Ei consideră că purtarea măştii de protecţie are un impact negativ asupra copiilor, fiind lipsiţi de libertate şi au susţinut că vor ca şi opinia lor să fie respectată.

Aproximativ 30-40 de persoane au protestat, sâmbătă, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca împotriva purtării măştilor de protecţie în şcoli de către elevi.

Jandarmii au încercat să-i disperseze pe protestatari, pe motiv că nu aveau autorizaţie pentru acţiune, nu purtau măşti şi nu respectau distanţarea fizică.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s