Ludovic Orban: „guvernul nu accepta cresterea pensiilor cu 40% votata in Parlament”

Premierul Ludovic Orban: Nu acceptam cresterea pensiilor votata in Parlament. Vom ataca la CCR. Criminalii economici de la PSD nu fac altceva decat sa indrepte Romania spre incapacitate de plata.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că Guvernul nu acceptă creșterea pensiilor cu 40% votată în Parlament și va ataca legea la Curtea Constituțională și a acuzat „criminalii economici de la PSD” că nu fac altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată.

Principalele declarații ale premierului:

  • Votarea de către majoritatea PSD a unei legi de dublare a alocațiilor a fost un act populist, fără niciun fundament economic și fără bază în veniturile reale existente în bugetul de stat. Cu toate astea am ținut cont de nevoia copiilor de creștere a alocațiilor și am alocat creșterea alocațiilor în 5 etape.
  • Este maximum ce poate suporta econonomia românească azi. Orice creștere de cheltuili provocate de criminalii economici de la PSD nu face altceva decât să îndrepte România spre incapacitate de plată.
  • Îi rog pe părinții și bunicii noștri să mă creadă pe cuvânt: creșterea punctului de pensie cu 177 de lei este maximum pe care ni l-am putut permite în condiții de raționalitate economică și cu garanția capacității de a plăti. Nu se poate mai mult. Oricine promite mai mult dă mărul otrăvit populației.
  • Populismul, demagogia PSD nu face decât să arunce România în situație de criză economică din care vom ieși mai greu.
  • Riscurile sunt: creșterea costului finanțărilor, creditele vor fi mai scumpe și mai greu de accesat.
  • Modul în care a fost adoptată această modificare la rectificarea bugetară rațională generează un risc major ca să nu se mai poată face față plăților. PSD își dorește să nu mai poată fi plătite pensiile, salariile, să nu mai avem bani pentru investiții, pentru cheltuieli sociale. Acesta e rezultatul dacă acceptăm decizia unei majorități toxice care distruge România prin toate aberațiile de legi pe care le adoptă.
  • Nu acceptăm această aberație de creștere. Vom ataca la CCR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s