Nicusor Dan a prezentat duminica, alte trei cazuri din ceea ce numeste „caracatita infractionala de la primarie”.

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit despre cele trei cazuri ceea ce numeste el „caracatita infractionala de la primarie”, respectiv Parcul Verdi, apartamentele cumparate pentru medici in GreenField si tranzactia cu Cinematograful Lumina.

Informatii preluate g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat, duminică, într-o conferință de presă, alte trei cazuri din ceea ce numește „caracatița infracțională de la primărie”, respectiv Parcul Verdi, apartamentele cumpărate pentru medici în Greenfield și tranzacția cu Cinematograful Lumina, dezvăluită de G4Media.ro. În plus, Nicușor Dan susține că Gabriela Firea ar fi comis mai multe infracțiuni prin acordul încheiat cu familia Constanda.

„Continuăm să vorbim astăzi despre caracatița infracțională din Primăria Capitalei. O să vorbim, astăzi, de imobiliare și o să vă readuc aminte trei cazuri, ele au fost deja prezentate în presă”, a spus Nicușor Dan.

El a vorbit despre Parcul Verdi, unde a fost cumpărat cu 50 de milioane de euro un teren, iar „prețul a fost de 10 ori mai mare decât prețul de piață și mai mult decât atât, după ce proprietarii care au vândut, au acceptat un preț de 1100 de euro pe metru pătrat, Primăria s-a grăbit să le dea, printr-un nou acord, un preț și mai mare decât acceptaseră, 1300 de euro pe metru pătrat”. Printre beneficiari se află și Dragoș Săvulescu, a precizat Nicușor Dan.

În continuare, candidatul dreptei a vorbit despre tranzacția cu Cinemtograful Lumina, dezvăluită de G4Media.ro.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s