Raluca Turcan: „PNL investeste in judetul Sibiu de doua ori mai mult decat PSD in Prahova”

Raluca Turcan, viceprim-ministru: Administratia liberala a judetului Sibiu a reusit performanta sa aloce pentru investitii sume duble fata de judete cu o populatie mult mai mare.

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„PNL investește în județul Sibiu de două ori mai mult decât PSD în Prahova. Bugetul de dezvoltare făcut de administrația PSD din Prahova (174 milioane de lei) în 2020 este abia jumătate din cel realizat de administrația PNL a județului Sibiu (329 milioane de lei). Prahova are cu peste 330 000 de locuitori mai mult ca judetul Sibiu, practic cu un județ în plus. Are și un potențial economic extraordinar, slab valorificat de administrația județeană PSD;

Bugetul de dezvoltare al județului Sibiu este de aproape 2 ori mai mare decât al judetului Constanța, condus de aproape două decenii de PSD (329 de milioane de lei vs 187 de milioane de lei). Județul Constanța are 766 000 locuitori- cu 60% mai mult decât județul Sibiu – este pe locul 4 ca populație și are multe atuuri ignorate de pesediștii care l-au condus. Județul Sibiu are 467 000 de locuitori și este pe locul 21 ca populație;

Administrația PSD a Argeșului alocă pentru dezvoltare doar 130 de milioane de lei, un buget de 2,5 ori mai mic decât cel al județului Sibiu. Județul Argeș are 638 000 de locuitori, locul 10 ca populație.

Aceasta este diferența între PNL și PSD. Așa se explică de ce județul Sibiu, condus excelent de Daniela Cîmpean, este în plină dezvoltare și modernizare, iar județe mari, sufocate de PSD, stagnează sau chiar decad. În următorii 4 ani vor intra fonduri europene masive în România. Aceste clivaje între județele și orașele care s-au dezvoltat prin investiții cu PNL și cele care au stagnat cu PSD se vor accentua acolo unde PSD rămâne la guvernare locală. Pentru multe localități și județe aflate sub PSD, alegerile din 27 septembrie sunt o șansă extraordinară de a prinde trenul dezvoltării.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s